Om mig


Jag har arbetat som fotograf sedan 2012. Tidigare hade jag mitt huvudsäte i Stockholm, men sedan några år tillbaka utgår jag från Rättvik i Dalarna, och arbetar med privata- och företagsuppdrag över hela landet.
Jag gillar kort skärpedjup, att få en avslappnad fotografi-situation och det gemensamma kreativa skapandet. Tillsammans med mina kunder jobbar jag målinriktat från idé fram till färdig bild. Jag har en skarp blick för form, färg och komposition, och är ständigt på upptäcktsfärd för att hitta
och förmedla det vackra hos individer, natur, i linjer och i ljuset med känslan som nerven i allt. Jag är utbildad till civilingenjör inom teknik, och därför är det nog inte så konstigt att jag trivs som bäst när mixen av teknik, kreativitet och visuellt uttryck får samverka på optimal nivå.

I min portfolio hittar du bilder av porträtt, bröllop, dans, träning, natur, baby och barn, gravida, samt olika företagsuppdrag som porträtt-, produkt-, event- och miljöbilder. Några av företagen på kundlistan är PRC Engineering, Kodcentrum, Stockholm Science City,
Moderna, PRC Uppsala, Euro Diagnostica, Caverion, Faveo, WSP, AVL mfl.

Några kommentarer från mina kunder:
 ”När jag tittar på din hemsida tycker jag att du har en förmåga att skapa liv i dina bilder som är helt unik. Nu har jag fått bilderna som du tog på mig och jag tycker att även dessa bilder fått liv i sig på ett jättefint sätt!”

”Hej Maria! Jag har blivit helt förtrollad av den flerdimensionella skönheten i dina fotografier.”

 
”Vi är så nöjda med bilderna och har fått mycket positiv respons från olika håll. ”

       
”Vi anger dig med stolthet som fotograf på de bilder du tagit. ”